10 tips till att se pigg och fräsch ut

Skolan börjar snart och alla vet hur mycket det sliter, att lägga massa tid på utseendet är inte heller en höjdare. Så passar på att lägga upp 10 enkla tips till att hålla sig pigg och fräsch.
 
1. Sömn - Första steget till fin hy och livfullt hår
 
2. Återfukta alltid - Drick massa vatten och smörj in kroppen minst en gång om dagen, ansiktet två! Speciellt på vintern och vid mycket dator-sittande. Torr hud är aldrig snyggt. (och snälla gud glöm inte läpparna!)
 
3. BUS - Brun-utan-sol är underbart om man kan applicera det rätt, man ser fräsch och glödande ut direkt. Får man mycket ränder/fläckar är det bara att ha på tandkräm och låta det verka i ca 10 minuter
 
4. Inga påsar - Lägg en metallsked i frysen sen håll den mot den pösiga delen under ögat i minst en minut. (En isbit funkar också) Hejdå trötta ögon!
 
5. Böj! - Böj alltid ögonfransarna, man får större och piggare ögon direkt, med eller utan mascara (Värm ögonfransbörjaren under varmt vatten eller med hårtork för bättre effekt)
 
6. Vit kajal - Med vit eller hudfärgad kajal på insidan av nedre fransraden ser ögonen mindre röda ut och mycket piggare.
 
7. Olja - Köpa en hårolja eller silkesdroppar och ha det i längderna på håret varje morgon. Det får det att glänsa och se mindre torrt och slitet ut
 
8. Mask och inpackning - Försök göra ansiktsmask och hårinpackning en gång i veckan, det gör skillnad.
 
9. Tvätta - Tvätta ansiktet morgon och kväll, alltid!!! (Ja även om du inte använder smink)
 
10. Färgad dagcreme - Vissa dagar känner man inte för att sminka sig (vissa gör aldrig det), men med en färgad dagcreme ser man snygg och fräsch ut på 3 sek och känner sig ändå helt osminkad!
 

KommentarerKommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


TrackbackRSS 2.0